КАМЪНИТЕ НА ВОДНИТЕ ЗОДИИ

КАМЪНИТЕ НА ВОДНИТЕ ЗОДИИ

КАМЪНИТЕ НА ВОДНИТЕ ЗОДИИ

Водата е елементът на живота, тъй като без нея животът на нашата планета би бил невъзможен. Хората, родени под знака на някоя от водните зодии, са емоционални и често сменят настроенията си.Те искат да получат удоволствие от всяка ситуация, а характерът им е потаен. Камъните на водните зодии са заредени с енергията на Ин, те са почти прозрачни и някои от тях могат да сменят цвета си.

Камъните на Скорпиона.

Основният камък на Скорпиона е черният опал. От 24 октомври до 2 ноември се раждат Скорпиони под влиянието на Марс, които са неуверени на младини, а в зряла възраст са изпълени с енергия. Щастливите им камъни, освен опала, са авантюринът, аметистът, планинският кристал, лунният камък, тигровото око и ясписът.

От 3 до 13 ноември се раждат силни волеви личности под влияние на Слънцето, които са инициативни и благородни. Щастливите им камъни са аметист, тюркоаз, корал, опал, цитрин, кехлибар.

От 4 до 22 ноември Скорпионите са под влиянието на Венера. Това са артистични страстни хора, чиито щастливи камъни са аквамарин, алексадрит, гранат, смарагд, топаз, турмалин.

Камъните на Рибите.

Основният камък на Рибите е аметистът. От 21 февруари до 1 март се раждат Риби под влиянието на Сатурн. Те са капризни, мечтателни, ценят уединението. Техните камъни са аметист, хематит, лунен камък, нефрит, тигрово око, червен яспис.

От 2 до 11 март се раждат Риби под влиянието на Юпитер. Те са горди, но честни и много чувствителни. Щастливите им камъни са хелиотроп, перли, корал, опал.

От 12 до 20 март се раждат Риби под влиянието на Марс – това са общителни личности, които обаче имат много изисквания. Върху съдбата им влияят добре александрит, диамант, смарагд, сапфир, аквамарин.

Камъните на Рака.

Основният камък на Рака е смарагдът. От 22 юни до 1 юли се раждат Раци под влиянието на Юпитер – те са чувствени и чувствителни, предразполагат околните. Отличителната им черта е добрината. Щастливите им камъни са авантюрин, аметист, хематит, планински кристал, кварц, яспис.
От 2 до 11 юли се появяват на бял свят Раци под влиянието на Меркурий. Те са иронични и любопитни, често са и лекомислени. Носят им късмет тюркоаз, хелиотроп, перли, котешко око, опал.

От 12 до 22 юли се раждат Раци под влиянието на Луната. Това са личности чувствителни, мечтатели, които вечно са обезпокоени. Те са любители на езотеричните науки. Щастливите им камъни са аквамарин, рубин, смарагд, берил.


КАРНЕОЛ
19 февруари 2017
ОНИКС
19 февруари 2017
АМЕТИСТ
19 февруари 2017
ХЕМАТИТ
19 февруари 2017
ОБСИДИАН
19 февруари 2017
ХАУЛИТ
19 февруари 2017
ТЮРКОАЗ
19 февруари 2017
МАЛАХИТ
19 февруари 2017
СОДАЛИТ
19 февруари 2017
ОБСИДИАН
19 февруари 2017