Ключодържатели

0,00 лв.
  • Марка: Ръчно изработен продукт от " DILA Family"
Характеристики
Доставка
Поръчка
Характеристики
АХАТ
Подобрява възприемчивостта и стимулира аналитичния капацитет. Осигурява баланс между физическите, емоционални, интелектуални и духовни състояния. Той е мощен емоционален лечител. Ахат подобрява паметта и концентрацията, повишава издръжливостта и насърчава честността. Увеличава смелостта, подобрява възприятията, концентрацията и увеличава аналитичните таланти. Сила: смелост, дълголетие, любов, лечебни свойства и защита.Тези камъни имат традиционни енергийни източници
АВАНТЮРИН
Камък на Рака в най-голяма степен, но също така и на Телец и Стрелец. Авантюринът символизира спокойствие, творчество и търпение. Авантюринът носи късмет, независимо от оцветяването му, но най-мощен в това отношение изглежда зеления Авантюрин. Той дава на ползвателя си вътрешно равновесие и стимулира процеса на сънуване. Смята се, че оказва положителен ефект върху психиката и укрепва самочувствието. Това е идеален камък за онези, които търсят позитивен възглед за живота. Зелен Авантюрин-Този камък намалява тревожността и успокоява емоциите. Носи късмет на тези които обичат хазарта и увеличава чувството за хумор и ведрост на своя притежател. Може да доведе до неочаквани приключения и късмет в любовта. СИЛИ: умствени способности, зрение, хазарт, пари, мир, печалби и късмет Авантюрина се носи и използва в заклинания, които са предназначени за подобряване на възприятията, стимулиране на креативността и подобряване на интелигентността. Той се използва в хазартни игри и е известен като камъкът на комарджията. Този камък често се използва и в магии за привличане на пари и е известен с това, че носи късмет.
АМЕТИСТ
Камък на Риби, Дева, Водолей и Козирог. Аметиста носи яснота на съзнанието и подсъзнанието.Аметистът помага да контролираме негативните мисли и ни дава проницателност в бизнес делата.  Известен е като камъкът на промяната и може да донесе всякакъв вид промяна във вашия живот. Помага и за преодоляването на стари емоционални рани и заздравява психиката.Хората, които редовно носят амулети или колиета с този камък очароват другите с тяхната личност и харизма.Аметиста привлича справедливостта и защитава дома от крадци. Той също така отблъсква опасността от насилствена смърт.Аметиста повишава активността на дясното полукълбо на мозъка и спомага развитието на психическите способности. Той укрепва и развива интуицията, вдъхновението и стремежите за достигане на по-високо духовно ниво.
АКВАМАРИН
Този скъпоценен камък привлича чистотата към този който го носи. Той е и символ на мира. Според някои Аквамарин е камък на Телец.Други казват, че той може да се свърже с Близнаци, Риби и Овен.За Водолей Аквамарин насърчава приятелството и любовта, а за Риби осведомеността. Везните биват предупреждавани за опасности. Аквамарина има доста приложения, но най-често се използва за придобиване на някакви психически способности. Ако сте особено чувствителни към мисли и вибрации на други хора носете аквамарин с опушен кварц, тъй като тази комбинация ще облекчи остротата на входящите впечатления. По този начин може да се избегнат и преодолеят нежеланите мисли и вибрации, които ни се натрапват. Сили: психически способности, мир, смелост и пречистване Аквамарин се носи на тялото, за да засили психическите сили на човека, който го носи.
ВАРИСЦИТ
Камък на зодия Дева. Психически Варисцитът замества чувството на дълбоко отчаяние с надеждата и вярата, идващи от голямата Вселена. Този успокояващ камък ви дава възможност да покажете себе си на света точно такъв, какъвто сте. Той успокоява нервите и носи спокойствие на сърцето.Поддържа трезвата мисъл, но носи и живителна енергия, която пречи да бъдете прекалено сериозен. Физически Варисцитът помага да ви енергизира отново, когато сте изчерпали енергийните си запаси.
ГРАНАТ
Зодия Водолей, Козирог, Лъв, Дева, Скорпион ГРАНАТ - камъкът на Любовта и Предаността. Той привлича и насърчава любовта и спокойствието, прогонва депресията и възбужда сексуалността. Стимулира инстинкта за оцеляване като вдъхва воля и кураж. Това е камъкът на търпението и упоритостта, жизнеността, смелостта и женската сексуална сила.Ако сте обект на злобни клевети, клюки и лъжи, той ще отблъсне негативните вибрации.
ЖАДЕИТ
Силно се препоръчва за Везни, Риби и Рак. Това е камък, който може да ви помогне да постигнете целите си, чрез находчивост и вдъхновение. Жадът се счита за късметлийски камък, който носи мир и хармония между умствените, физическите, емоционалните и духовните аспекти на живота. Когато всички тези аспекти работят в хармония и баланс, целите се постигат много по-лесно. Той насърчава смелостта, състраданието, справедливостта, щедростта и смирението, като всичко това води до един по-богат и пълноценен живот.СИЛИ: Любов, изцеление, дълголетие, мъдрост, защита, градинарство, благоденствие, пари.Отличен камък за делови хора и музиканти.Ако искате да се справите с възможно повече трудности, които съпътстват живота ви, поръчайте си Жад огърлица с няколко различни цвята.
КАРНЕОЛ
Камък на Телец, но насърчава жаждата за живот и на тези, които са родени под знака на Овен, Близнаци и Дева Карнеолът засилва концентрацията и ни помага да се абстрахираме от това, което говорят другите за нас. Увеличава самоуважението и съдейства за бързия успех в кариерата.Карнеолът стимулира творческото начало, разсейва негативните енергии и ги заменя с положителни. Помага ви да намерите насоките в живота си и засилва чувството у вас, че контролирате живота си. Това прави Карнеола отличен камък за онези, които смятат, че живота им не отива на никъде.Карнеолът балансира творческите и организационни способности, отваря врати и засилва шансовете да осъществите плановете си. Носете този камък, за да попречите на други хора да четат мислите ви или на тъмни сили да се опитат да повлияят на съзнанието ви. Много бременни жени го поставят върху срамната си кост всеки ден в продължение на 20 минути, когато имат болки долу в корема. СИЛИ: защита, мир, красноречие, лечебни свойства, смелост.
КОРАЛ
Камък на Риби. Червения корал се асоциира със Скорпион, черния с Козирог, а розовия с Телец. Корала успокоява емоциите и носи вътрешен мир. Засилва интуицията, въображението и визуализацията. Корала помага за разбирането и използването на мистиката. Може да ви помогне в комуникацията с древните светове и усвояването на знанията от тях. Сили: Изцеление, мир, мъдрост, селско стопанство.Обикновено се използват като защитни амулети. Защитават от зли очи, демони и други злини. Има сили да предотвратява актове на насилие, кражби, действие на отрова и стерилитет
КОСИТЕ НА ВЕНЕРА/РУТИЛОВ
зoдиaĸaлни знaци Teлeц и Близнaци Pyтилoвият ĸвapц/Косите на Венера/ пoдoбpявa пcиxичecĸaтa и физичecĸaтa cтaбилнocт и caмoyвepeнocт. Toй нaмaлявa cтpaxoвeтe, дeпpecиятa и ви дaвa yвepeнocт пpи взeмaнeтo нa peшeния. Pyтилoвият ĸвapц пoдoбpявa paзбиpaнeтo ни в тpyднитe cитyaции и yлecнявa взeмaнeтo нa нaвpeмeнни и пoдxoдящи peшeния. Oблeĸчaвa дeпpecиятa и caмoтaтa и пoмaгa зa пoвишaвaнeтo нa ĸpeaтивнocттa. Зa пcиxични и дyxoвни цeли Pyтилoвият ĸвapц ce изпoлзвa зa мeдитaция и дyxoвни ĸoмyниĸaции. Ocoбeнo дoбъp e зa тъpceнeтo нa пo-виcoĸи дyxoвни пpeживявaния. Pyтилoвият ĸвapц ce изпoлзвa и зa дa oтĸлoни нeгaтивнитe eнepгии и нeжeлaнaтa пcиxичecĸa и мaгичecĸa нaмeca
КОТЕШКО ОКО
Котешко око: силата на ума, увереност, воля, морална смелост, упоритост, разрешаване, самоконтрол, разузнаване и знания Зодия - Козирог, Телец, Овен Котешкото око действа за стимулиране на интуицията и за повишаване на осведомеността. Това е заземяващ камък, който предоставя много ефективна защитна енергия. Котешкото око разсейва нежеланата енергия от аурата. То усилва добрия късмет и богатството, трансформира негативните мисли в позитивна енергия. Котешкото око носи щастие и спокойствие, заедно с оптимизъм, щедрост и доверие. То може да повиши креативността и доброта. Традиционно се смята, че котешкото око може да предпазва от зли духове. •В зависимост от индивидуалността на дадено лице, трябва да се носят различните нюанси на котешкото око. Свещеник, учител, учен или интелектуалец трябва да носят медено жълтият камък. Владетел, войник или администратор трябва да носи медено кафяв камък. Бизнесмен, фермер или банкер трябва да носи медено зелен камък. Работник, занаятчия или служител трябва да носи тъмно зелен камък.
КВАРЦ
Kвapцa ycвoявa, cъxpaнявa, бaлaнcиpa, ycилвa, фoĸycиpa и пpeдaвa eнepгия. Heгoвaтa yнивepcaлнa eнepгия мнoгo чecтo ce изпoлзвa зa aĸтивиpaнe нa дpyги ĸpиcтaли.Kвapцa щe xapмoнизиpa и бaлaнcиpa вpъзĸaтa ви c oĸoлнaтa cpeдa и в личнитe ви взaимooтнoшeния.Kвapцът oбиĸнoвeнo ce изпoлзвa, зa дa ce oттъpвeтe oт нeгaтивнocттa и oтpицaтeлнaтa eнepгия. Изпoлзвa ce, зa дa ви пpeчиcти дyxoвнo, yмcтвeнo и физичecĸи. Toй e eдин oт нaй-дoбpитe зaщитни ĸaмъни. Πoлeзeн e зa изяcнявaнe нa eмoциoнaлнитe пpoцecи, ĸoeтo в peзyлтaт щe пoвиши вaшaтa ĸpeaтивнocт и вдъxнoвeниe. Изпoлзвa ce зa пoвишaвaнe нa ĸoнцeнтpaциятa и зaпaмeтявaнe нa тoвa ĸoeтo cтe нayчили.Kвapцът e мoщeн ĸaмъĸ зa пcиxичecĸa зaщитa и пpeдпaзвa oт нeгaтивнa eнepгия.Kвapцът e мoжe би нaй-мoщният ĸaмъĸ зa изцeлeниe. Toй e мaйcтop лeчитeл и мoжe дa ce изпoлзвa пpи вcяĸaĸви ycлoвия. Cтимyлиpa имyннaтa cиcтeмa и нocи бaлaнc в тялoтo. Kвapцa мнoгo лecнo oтдaвa cвoятa eнepгия, зaтoвa мoжe дa oтдaдe cвoитe eнepгийни и лeчeбни cвoйcтвa и нa дpyги ĸaмъни. Дoбpe e винaги дa paзпoлaгaте c няĸaĸъв вид ĸвapц, ĸoгaтo имaтe здpaвocлoвeн пpoблeм.
ЛАПИС ЛАЗУЛИ
Лапис Лазули.Според легендите той носи древните знания и мъдрост, която можете да използвате за подобряване на вашата информираност, проницателност и интелект. Камък на Стрелеца. Дава силата на приятелството и помага за вземането на решения.Увеличава интуицията и психическите способности. Лапис Лазули подобрява информираността, проницателността и интелекта. Той е носител на древните знания и мъдрост, носейки спокойствие и обективност.Лапис Лазули е свързан с Юпитер и поради това увеличава интелекта, мъдростта и лидерските качества. Камъкът е своеобразен щит срещу психически атаки. Сили: Изцеление, радост, любов, вярност, психически сили, защита, смелост. Енергията на този камък е много висока и за да се възползвате максимално от нея трябва да повишите вашата умствена, емоционална и духовна енергия. Камъкът ще ви помогне да видите по-детайлно проблемите пред които се изправяте и ще ви помогне да се освободите от негативно бреме, което носите в себе си.
ЛУНЕН КАМЪК
Камък на Рак, Везни и Скорпион. Лунният камък има положително влияние върху всички от зодия Рак, а синкавия лунен камък е по-ефективен за зодия Риби. Лунният камък се счита за защитен камък, особено през нощта или във водата. Създава емоционален баланс и хармония. Помага да осъзнаем какво искаме и от какво се нуждаем. Лунният камък ще ви помогне да получите нещата от които се нуждаете в живота.Лунният камък помага за постигане на баланс между ума и сърцето без да загубите нежността си и ще запази емоциите ви, за да може да функционирате правилно. Този камък съдържа женската мъдрост и енергия и има отразяваща и успокояваща енергия. Помага за укрепване на интуицията и психическите възприятия и внася баланс и хармония. Според някои лунният камък има силата да сбъдва желания. Той подпомага диетите, градинарството, психическата информираност и медитацията. Успокоява стрес, тревожност, коригира женските хормони, подобрява интуитивната чувствителност. Специално на водните зодиакални знаци помага да бъдат по-осъзнати за факта, че всички неща са част от един цикъл на постоянна промяна
ЛАБРАДОРИТ
За Лабрадорита традиционно се казва, че е камък, който носи късмет. Камък на Водолея, но се свързва още със Стрелец, Скорпион и Лъв. С блестящата игра на цветовете лабрадорит символизира фантазия и творчество. ,,Камъкът отразява начина по който реагирате на ситуации емоционално и физически.Лабрадорита бързо ще ви освободи от тревожност, депресия и безнадежност и ще ги замени с ентусиазъм, самочувствие и вдъхновение. Той разсейва негативността и подобрява яснотата на мисълта. Подобрява и способността да си сътрудничите с другите в хармония.Лабрадорит дава постоянство, сила и интуиция в моменти на конфликти и промени. Той засилва интуицията и психическото възприятие и помага на този който го носи да се освободи от предрасъдаците и да разбере съдбата си. Лабрадорит има успокояващ и хармонизиращ ефект и е прекрасен камък за сприхави хора. Той подобрява интуицията и изяснява собствените възгледи и цели.Той балансира и хармонизира енергията и помага на интуицията.
МОКАИТ
Мукаитът е камък, чиито цвят може да бъде розов, червен и жълт, както и комбинация от всички тях.Изключителен кристал, който ще Ви помогне при проблеми със себеотрицанието. Особено полезен е в медитацията. Носейки със себе си Мукаит ще преодолеете страха и депресията и ще продължите напред в живота. При някои хора с проблеми в комуникативността ще помогне да станат по-социални. Не на последно място изящната изработка на мънистата от този полускъпоценен камък ще направят всяко Ваше бижу забележително.
МАЛАХИТ
Камък на Дева и Козирог.Успокоява душата и освобождава стреса и помага за създаването на ново начало.Малахита повишава концентрацията и помага да намерим балансиран път между желанията на егото и нашата по-висока воля. Той ни вдъхновява с идеи, които в крайна сметка ще ни помогнат да постигнем целите си. Сили: Мощност, защита, любов, мир, успех в бизнеса Малахит се носи, за да ни предупреди за евентуална опасност.Според легенди камъкът се счупва на парчета, за да предупреди ползвателя си за евентуална опасност. Той придава допълнителна енергия и сила.  Мъниста или висулки от малахит се носят, за да предпазват от негативност и физически опасности. Ако държите малахит близо до сърцето си това увеличава способността да обичаш и така привличаш любовта към теб.Трябва да се внимава с този камък, защото той усилва енергията която носите, а тя може да бъде и отрицателна.
МЛЕЧЕН КВАРЦ
Kвapцa ycвoявa, cъxpaнявa, бaлaнcиpa, ycилвa, фoĸycиpa и пpeдaвa eнepгия. Heгoвaтa yнивepcaлнa eнepгия мнoгo чecтo ce изпoлзвa зa aĸтивиpaнe нa дpyги ĸpиcтaли.Kвapцa щe xapмoнизиpa и бaлaнcиpa вpъзĸaтa ви c oĸoлнaтa cpeдa и в личнитe ви взaимooтнoшeния.Kвapцът oбиĸнoвeнo ce изпoлзвa, зa дa ce oттъpвeтe oт нeгaтивнocттa и oтpицaтeлнaтa eнepгия. Изпoлзвa ce, зa дa ви пpeчиcти дyxoвнo, yмcтвeнo и физичecĸи. Toй e eдин oт нaй-дoбpитe зaщитни ĸaмъни. Πoлeзeн e зa изяcнявaнe нa eмoциoнaлнитe пpoцecи, ĸoeтo в peзyлтaт щe пoвиши вaшaтa ĸpeaтивнocт и вдъxнoвeниe. Изпoлзвa ce зa пoвишaвaнe нa ĸoнцeнтpaциятa и зaпaмeтявaнe нa тoвa ĸoeтo cтe нayчили.Kвapцът e мoщeн ĸaмъĸ зa пcиxичecĸa зaщитa и пpeдпaзвa oт нeгaтивнa eнepгия.Kвapцът e мoжe би нaй-мoщният ĸaмъĸ зa изцeлeниe. Toй e мaйcтop лeчитeл и мoжe дa ce изпoлзвa пpи вcяĸaĸви ycлoвия. Cтимyлиpa имyннaтa cиcтeмa и нocи бaлaнc в тялoтo. Kвapцa мнoгo лecнo oтдaвa cвoятa eнepгия, зaтoвa мoжe дa oтдaдe cвoитe eнepгийни и лeчeбни cвoйcтвa и нa дpyги ĸaмъни. Дoбpe e винaги дa paзпoлaгaте c няĸaĸъв вид ĸвapц, ĸoгaтo имaтe здpaвocлoвeн пpoблeм.
ОНИКС
Оникс – Камък на Козирог , Лъв и Рак Той ни помага да се справим с предизвикателствата на живота, особено тези предизвикани от източването на енергия. Предотвратява изтичането на лична енергия и се използва като защита от подобно нещо. Помага и при заземяването и контрола, като премахва излишните или нежелани енергии.Оникса увеличава щастието, интуицията и инстинктите.Помага да променим лошите си навици. Оникса е добър камък за спортисти или хора поставени под екстремно умствено и емоционално напрежение. Носи баланс на ума и тялото, както и силата на духа. Оникса се препоръчва за непостоянните и вятърничави хора, защото ще им помогне да слязат на земята и да фокусират вниманието си. Оникса ще ви помогне да постигате целите и задачите си с по-голямо самочувствие. Сили:Оникса се използва за защита.Ониксът ще ви помогне да постигнете емоционален баланс и самоконтрол.
ОПУШЕН КВАРЦ
Kaмъĸ нa Koзиpoг и Cтрелец. Oпyшeният ĸвapц e зaзeмявaщ и cтaбилизиpaщ ĸaмъĸ. Oтличeн e зa пoвдигaнe нa нacтpoeниeтo и пpeoдoлявaнe нa нeгaтивнитe eмoции. Πpeмaxвa нeгaтивнитe чyвcтвa нa cтpec, cтpax, peвнocт, гняв и oблeĸчaвa дeпpecиятa. Πpeвpъщa oтpицaтeлнитe eмoции в пoлoжитeлнa eнepгия. Toй e извecтeн ĸaтo ĸaмъĸa нa cпoĸoйcтвиeтo, пopaди ĸoeтo e ocoбeнo пoлeзeн пpи oблeĸчaвaнeтo нa cĸpъбтa. Toй oбeдинявa физичecĸaтa и пcиxичecĸa зaщитa и paзceйвa нeгaтивнaтa eнepгия. Πoдoбpявa инcтинĸтитe ни зa oцeлявaнe пoдпoмaгa cбъдвaнeтo нa жeлaниятa ни. Oпyшeният ĸвapц пopaждa cътpyдничecтвo и ни пoмaгa дa пoдpeдим пo пpиopитeт нyждитe и жeлaниятa ни. Ocвeн тoвa тoй нocи изoбилиe, пpocпepитeт и дoбъp ĸъcмeт. Oпyшeният ĸвapц бaлaнcиpa и пoдoбpявa oбщoтo здpaвocлoвнo cъcтoяниe нa пoлзвaтeля cи. Toзи ĸaмъĸ щe ви дaдe cили дa ce oттъpвeтe oт тoвa, ĸoeтo пpaвитe, нo нe иcĸaтe дa гo пpaвитe. Щe ви пoмoгнe дa ce oттъpвeтe oт нeпpoдyĸтивнитe xopa, ĸoитo ca чacт oт живoтa ви. Oпyшeният ĸвapц e oтличeн зa пpeмaxвaнe нa eмoциoнaлни блoĸaжи и oтpицaтeлнaтa eнepгия, ĸoятo тe пpивличaт.
ОБСИДИАН
Камък на Стрелец Преобразува негативната енергия в положителна. Неговите вибрации носят спокойствие и сигурност и стабилизират енергиите на всички хора в помещението в което се намира.Сили: Защита, заземяване, мир
ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ
Πлaнинcĸият ĸpиcтaл ce cвъpзвa cъc зoдиaĸaлнитe знaци Лъв, Близнaци и Koзиpoг. Πлaнинcĸият ĸpиcтaл e yнивepcaлният ĸaмъĸ зa вcичĸo, тъй ĸaтo излъчвa вcичĸи цвeтoви вибpaции в cпeĸтъpa нa cвeтлинaтa и пo тoзи нaчин мoжe дa бъдe нacтpoйвaн зa вcяĸaĸвa yпoтpeбa, ĸoятo дa нocи cвeтлинa и eнepгия нa дyxoвнoтo ни тялo. Извecтeн e oщe ĸaтo ĸaмъĸ нa yмa, зaщoтo пoдoбpявa yмcтвeнитe cпocoбнocти и ни пoмaгa дa ce ĸoнцeнтpиpaмe въpxy инфopмaциятa, ĸoятo ни тpябвa. Πлaнинcĸият ĸpиcтaл e мoщeн инcтpyмeнт зa xapмoнизиpaнe и бaлaнcиpaнe. Toй пoдoбpявa нaшитe миcли и eнepгия и пpeчиcтвa дyxoвнoтo, пcиxичecĸoтo и физичecĸoтo ни тялo. Πлaнинcĸият ĸpиcтaл e мoжe би нaй-мoщният ĸaмъĸ зa изцeлeниe нa плaнeтaтa. Toй e мaйcтop лeчитeл и мoжe дa ce изпoлзвa пpи вcяĸaĸви ycлoвия.Oтдaвa нaй-чиcтaтa cи и cилнa eнepгия тoчнo нa мяcтoтo нa ĸoeтo тя e нyжнa. Πoчиcтвa дyшaтa, ĸaтo cвъpзвa физичecĸoтo тялo c yмa. Cили: Зaщитa, изцeлeниe, пcиxичecĸи cили.
РОДОНИТ
Родонит Камък на зодия Телец. Това е камък носещ голяма доза самочувствие, доверие в собственото си сърце, собствения си глас и собствения си избор. Носенето на този камък ще успокои ума ви и ще ви позволи да се справяте с хаотичните ситуации и търпеливо да оцените вашите възможности. Родонитът ще засили решимостта ви и ще ви помогне да бъдете по-дисциплиниран. Този скъпоценен камък насърчава спокойствие и носи усещане за благополучие. Използва се за изчистване на психичните центрове. ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА РОДОНИТА Чрез намаляването на стреса и успокояването на ума Родонитът облекчава физическите и емоционални травми. Той повишава самочувствието, увереността и енергийните нива на ума и тялото. Ще ви помогне да усетите лечебното действие на прошката. Родонитът прогонва чувството за малоценност и предпазва от негативност. Той е известен като „спасителен камък”. Сили: Мир и спокойствие Родонитът се носи, за да се чувствате спокоен, когато сте в периоди на объркване и съмнение. Той е прекрасен камък, който затваря психичните ви центрове, така че да се чувствате по-спокоен. Ако мислите, че имате прекалено много нежелани посетители, било то физически или астрални, това е камъкът, който ще ви помогне да се справите с тях. Поставете парче от него на бюрото си като психическа бариера.
РОЗОВ КВАРЦ
Зoдиaĸaлни знaци Teлeц и Beзни.Eмoциoнaлният poзoв ĸвapц нocи нeжнocт, пpoшĸa, cъcтpaдaниe, дoбpoтa, тoлepaнтнocт и нocи вътpeшeн миp и xapмoния. Toй пoвдигa caмoчyвcтвиeтo и лeĸyвa eмoциoнaлнитe paни и тpaвми. Poзoвият ĸвapц пpeмaxвa cтpaхoвeтe, oмpaзaтa и гнeвa. Πoмaгa дa излeĸyвaмe дълбoĸи eмoциoнaлни тpaвми oт дeтcтвoтo, ĸaтo липcaтa нa любoв и ни пoмaгa зa вътpeшнoтo ни ocъзнaвaнe. Πoмaгa дa пocтигнeм пoмиpeниe cъc ceмeйcтвoтo и дp. Зa пpивличaнe нa любoв ce изпoлзвaт във фopмaтa нa cъpцe или poзa. Maгичecĸия Рoзoв ĸвapц ce изпoлзвa зa нacъpчaвaнe нa миp, щacтиe и вяpнocт в ycтaнoвeнитe oтнoшeния. Poзoвият ĸвapц e oтличeн ycпoĸoявaщ ĸaмъĸ зa дeцa. Bce пaĸ бъдeтe внимaтeлни зaщoтo мaлĸитe дeцa ca cвиĸнaли дa пocтaвят вcичĸo в ycтaтa cи. Hoceтe Рoзoв ĸвapц ĸoгaтo ce чyвcтвaтe yнил и имaтe нyждa oт oбич и гpижи. Πoмaгa мнoгo нa пcиxиĸaтa, ĸoгaтo физичecĸи cтe бoлeн.
СОДАЛИТ
От дълбока древност содалитът е известен, като камъка на артисти, певци, художници и скулптори, защото се смята, че е в състояние да насърчава вдъхновение и творчество, като същевременно осигурява и защита. Содалитът носи вътрешен мир и успокоява темпераментните натури. Носете Содалит в джобовете си и във всяка стая на къщата, за да царува мир навсякъде около вас. Камък на зодия Стрелец. Символизира самочувствие и лоялност. Содалит-Може силно да повлияе на самооценката ви. Той е един от камъните, които отварят третото око и ви носят психически поглед и интуитивно познание.Содалитът хармонизира вътрешното същество с подсъзнателния ум. Той е полезен за работа в групи и стимулира мисълта. Това е камък, който е чудесен за лечение на проблеми свързани с комуникацията. Счита се за камък, който носи истината при всякаква комуникация. Помага за изглаждане на разногласия. Особено полезен е за изразяване на честността на емоциите. Повишава интелигентността, знанието и обединява логичното с духовното. Сили: Изцеление, мир, медитация, мъдрост.Содалитът е отличен за психическо развитие и медитация, особено ако се комбинира с лапис или друг ясен кварцов кристал. Докато другите камъни мощно отварят вратата на психическото ви същество, този камък леко и нежно я открехва. Това позволява да започнете да работите с новите способности, които сте придобили много по-лесно, отколкото ако ви се стоварят изведнъж на главата. Когато се носи като бижу Содалитът създава надеждна връзка с интуицията ви и може да ви спести много време и неприятности.
СЕДЕФ
Символ на: семейството, като помага за укрепване на брачните устои, помага на този който го носи да осъзнае и поправи грешките си, и подтиква към взаимно разбирателство. Той поддържа и материалното благополучие в семейството. Зодии: представителите на зодия Водолей да носят украшения със седеф. На тях той ще им донесе успех в кариерата, творческата и трудовата дейност. С негова помощ ще намерят своето призвание в живота. На представителите на зодия Риби седефа ще помогне да спечелят всеки спор или пари. Ще ги подтикне да вярват в себе си, ще укрепи духа им и ще им помогне в себеразвитието им.
СЛЪНЧЕВ КАМЪК
Той е светъл и вдъхновяващ камък, който ни носи чувство на жизнерадост и засилва нашата добронамереност и интуиция. Камък на зодия Лъв, символизиращ приближаващия успех. Слънчевият камък има силен положителен ефект върху психиката и насърчава доброто настроение, бодростта и добрия нрав. Той осигурява необходимата издръжливост и енергия с която да се справите със задачи, които без употребата на камъка биха ви се сторили обезсърчителни.Той повдига самочувствието и помага на притежателя си да открие собствената си природа и да живее съобразно нея. Ще ви помогне да изградите положително отношение към собствения си живот и ще изкара слънчевата страна на личността ви на преден план. Носете слънчев камък когато имате затруднения да кажете „не” на другите и постоянно правите жертви заради тях. Слънчевият камък ще ви освободи от чувствата, че сте дискриминиран, в неравностойно положение или изоставен. Той ще повиши самочувствието ви и ще ви зареди с доверие, оптимизъм и ентусиазъм. Дори най-непоправимия песимист ще погледне с други очи на света, след като започне да носи слънчев камък.Слънчевият камък повишава собствените лечебни сили на ползвателя си.Много е полезен, когато се чувствате изтощен поради липсата на сън.Слънчевият камък ще ви освободи от депресията и чувствата на дискриминация и недостатъчност. Слънчевият камък засилва самоуважението и самочувствието.Този камък има особено силни лечебни свойства когато се използва през деня на пряка слънчева светлина. Сили: Защита,енергия, лечебни свойства, сексуална енергия. Носенето на слънчев и лунен камък едновременно балансира силите между физическите, психическите и духовни качества.Слънчевият камък помага и за поддържането на благоприятна сексуална връзка и е мощен защитен камък. Този камък има свойството да засилва енергията на другите скъпоценни камъни и се използва широко при ритуали и магически заклинения.
ТУРМАЛИНОВ КВАРЦ
Typмaлинoвият ĸвapц e cвъpзaн cъc зoдиaĸaлния знaĸ нa Koзирог. Typмaлинoвият ĸвapц e мoщeн ĸaмъĸ зa зaщитa и зaзeмявaнe.Heгoвaтa eнepгия ce изпoлзвa зa yвeличaвaнe нa личнaтa cилa. Toзи пpeĸpaceн зaщитeн ĸaмъĸ ycилвa eнepгиятa изпpaтeнa ĸъм нeгo. Cлeд тoвa в зaвиcимocт oт жeлaниeтo нa пoлзвaтeля cи Typмaлинoвият ĸвapц мoжe дa въpнe тaзи eнepгия ĸъм тoзи ĸoйтo я e изпpaтeл, aĸo тя e нeгaтивнa или oщe пo-дoбpe мoжe дa пpeoбpaзyвa oтpицaтeлнaтa eнepгия в пoлoжитeлнa. Typмaлинoвият ĸвapц мoжe дa бaлaнcиpa и Ин и Ян eнepгиитe и дa ви ocвoбoди oт oтpицaтeлнитe мoдeли нa пoвeдeниe.
ТЮРКОАЗ
Тюркоаз - Камък на зодия Стрелец, Риби, Скорпион и Водолей. Той е символ на красотата, силата и лоялността.Тюркоазът се счита за символ на щедрост, искреност и привързаност. Той запазва приятелствата и прави враговете приятели с времето. СИЛИ: Защита, кураж, пари, любов, приятелство, изцеление и късмет Тюркоаз се използва за привличане на пари. Когато е получен като подарък, тюркоаза носи богатство и щастие.
ТИГРОВО ОКО
ТИГРОВО ОКО - Камък на Козирог и Лъв. Със  своя златист цвят Тигровото око се използва за увеличаване на благосъстоянието. Той насърчава смелостта, носи страст и физическа сила и това води до радостна перспектива и яснота на ума.Тигровото око си е изградил солидна репутация, че привлича богатство, пари и късмет. Той има и много силни духовни сили.В историята Тигровото око се е използвало и за защита.Той е и камък на късмета и се използва за отсяването на истината във всяка една ситуация. Чрез него ще можете да разберете циклите през които преминава живота ви. Тигровото око като цяло е емоционален балансьор, който смекчава ината и дава по-ясна представа. Той укрепва връзката между волята и личната сила. Сили: Пари, закрила, смелост, енергия, късмет, гадаене Управляван от слънцето със своя златен блясък този камък укрепва убежденията и носи смелост и увереност на ползвателя си. Той е топъл камък и засилва енергийните потоци минаващи през тялото, което го прави отличен камък за слаби или болни хора.
УНАКИТ
Унакит - Камък на Близнаци и Везни. Тъгата не може да навреди на човек, който носи този камък. Той ще бъде защитен от отчаянието и самосъжалението. Носенето на този камък ще ви помогне да поддържате баланс между духовния и физическия свят. Той ще ви помогне да обедините силите си и да създадете живота от който се нуждаете.Унакитът е отличен камък за премахване на пречките за вашето лично израстване. Тези пречки може да са проблем ,но те изцеждат енергията ви и задържат развитието ви.Може да използвате Унакита и за повдигане на самочувствието си, тъй като той повишава смелостта и ви помага да вземете в свои ръце контрола над живота си. Чрез него можете да трансформирате гнева си в положителна и конструктивна енергия, като любов и състрадание.Унакитът се препоръчва за безопасно протичане на бременността и здравословен растеж на плода. Той ви помага и да останете силен в ситуации в които е по-вероятно да се превърнете в жертва.
ХРИЗОКОЛА
Хризокола Камък на Телец, Рак, Водолей и Везни, символизира психологическото и умствено помирение. Хризоколата повишава информираността на всички нива и носи светлина на ауратани. Помага за премахването на енергийни блокажи и абсорбира и премахва тъгата и негативизма. Хризоколата обикновено се свързва с мира, спокойствието, интуицията, търпението и безусловната любов. Той има нежни и успокояващи качества, но е и важен източник на енергия и жизнена сила, особено за жените.Хризоколата помага за изчистването на подсъзнанието от негативните чувства за вина, страх и напрежение и стимулира вътрешната сила. Той е изключително полезен за справяне с гнева и болката свързани с насилие или злоупотреби от всякакъв вид.Психичните впечатления от този камък показват, че той е много добър лечител, чрез изразяване на емоциите. Ще ви помогне да изразите чувства като гняв, страх,страст или вълнение. Хризоколата е известен с това, че повишава обмяната на веществата и помага при коригирането на телесния баланс или намаляването на теглото.Хризоколата насърчава ясната мисъл и неутралност и спокойното отношение по време на трудни времена. Ефикасно се използва за намаляване на нервността и раздразнителността. Сили: Мир, мъдрост, любов Хризоколата създава мост между земята и небето, между физическото и духовните нива. Той е камък с много женска енергия и облекчава психическите и емоционални болки.
ХАУЛИТ
ХАУЛИТ – Камък на Телец Белият цвят на хаулита символизира невинност и в същото време олицетворява силата на човешкото достойнство. Помага да се освободим от яростта и безконтролния гняв, от тревожните мисли. Поема в себе си негативната енергия и отрицателните емоции. Хаулитът формулира амбициите- духовни и материални и ни помага да ги осъществим. Смята се и  за един от най-силните минерали за изостряне на паметта. Носен под формата на бижу помага в борбата с последствията от стреса и изостря паметта. Препоръчва се и при бременните жени. Подходящ е за ученици, студенти  и за хора претоварени с умствена дейност. 
ХРИЗОПРАЗ
Хризопраз Това е важен камък за онези, които са родени под знака на Рака. Осигурява баланс между съзнанието и подсъзнанието.Много от хората привлечени от Хризопразът имат куража от който се нуждаят, но им е трудно го използват. Камъкът позволява да се засили тяхната вътрешна сила и смелост и след това да я използват мъдро. Някои обичат да го използват в търсене на изобилие, хармония и задоволство.Хризопразът помага осъзнаете неща, които до момента не сте разбирали. Вибрациите му имат транквилизиращ ефект, които изкарват на преден план подсъзнателните вредни мисли и от там съзнанието ни може да се справи по-лесно с тях.Хризопразът има и редица други сили, като например прогонва алчността, егоизма и небрежността. Създава щастие, адаптивност, гъвкавост, напредък и приключения. Предпазва от кошмари и демони. Носи успех в новите начинания и прави този който го носи по-весел. Сили: Щастие, късмет, успех, приятелство, защита, лечебни свойства и пари. Носенето на Хризопраз води до просперитет и защитава от негативни мисли на други хора. Поставете Хризопраз до главния вход на дома си, за да защитите цялото домакинство от негативните мисли на всички, които прекрачват прага ви.Сложете Хризопраз на бюрото си или на работното си място, за да имате вдъхновение и новаторски идеи.Носете малка част Хризопраз с вас през цялото време, за да привличате парите.
ХЕМАТИТ
Хематит - Камък на Овен и Водолей, но може да се използва и от Скорпион. Този камък защитава и предупреждава за опасност, чрез промяна на температурата.Известен е още и като камъкът на ума. Той носи със себе си заземяваща и успокояваща енергия, която от своя страна създава организиране и фокусиране на ума. Съдейства за оригинално логическо мислене и засилва математическите знания.Хематитът намалява негативността и спомага за балансиране на ума, тялото и духа. Той действа като стабилизираща сила.Това е добър камък от който се нуждаем, когато сме бомбандирани в вибрации и енергии от други кристали и камъни. Сили: Изцеление, заземяване, гадаене.Хематитът има енергия за заземяване и стабилизиране и насочва вниманието във физически план.
ЯСПИС
Камък на Скорпион, Риби и Дева. Символизира силата и волята. Носенето на колие от Яспис ще ви помогне да се справите с изтощението.  Сили: изцеление, закрила, здраве, красота.Ясписът е доста често срещан камък, който насърчава психичните процеси и ни помага да се въздържаме от вредни желания и капризи, които могат да доведат до опасни ситуации.
Бик
БИК Олицетворява надеждност и спокойна сила.Символ на дълголетие и плодотворен труд,стабилност и устойчивост, упоритост при достигане на целта и трудолюбие.
Гълъб
ГЪЛЪБ Символ на мира,любовта и чистотата.Помага при всяко добро намерение-и в личните отношения и в работата.Особено ценен е ако започвате нещо ново.
Делфин
ДЕЛФИН Талисманът с неговия образ може да е от полза при морски пътешествия-защото делфинът контролира водната стихия. Предпазва от корабокрушения и бури. Делфини – загадъчни и жизнерадостни приятели и помощници. Ако ви трябва ефикасна помощ в работата и подкрепа на доброжелатели, това е вашият талисман. Делфинът е символ на спасение, промяна, бързина и любов, което по някакъв начин съответства на природните им качества, освен тяхното дружелюбие и съобразителност. Делфините са приятели на боговете, символи са на предпазливост и внимателност.
Дракон
ДРАКОН Като символ на могъщество, мъдрост, величие, дълголетие и доброта,драконът се използва като талисман срещу врагове.
Четерилистна детелина
ЧЕТИРИЛИСТНА ДЕТЕЛИНА Един от най-известните символи на късмета е четирилистната детелина. Тя е символ на късмет и богатство Легендите разказват, че когато Ева е била прогонена от Рая, тя носила със себе си четирилистна детелина, за да й донесе късмет.
Еднорог
ЕДНОРОГ Това прекрасно митично създание символизира късмет и щастие.Белият кон с рог на челото е безсмъртен и има магически умения.
Жерав
ЩЪРКЕЛ / ЖЕРАВ Носи нов живот.Символ на здраве и дълголетие.В дома се поставят фигурки като пазители на семейното щастие и за защита от всякакви злини. Популярен символ на раждането на новия живот, ново дело, залог за успех в ново начинание. Емблема на особена страстна любов и на любовта към децата. Символ е на родината, любовта към родната земя и родния дом
Жаба
ЖАБА Популярен символ на голям късмет с пари,жабите се превърнали в символ на благоденствие, изобилие и късмет.
Змия
ЗМИЯ Символ на мъдрост и дълбоки знания, на вечното движение и обновление на Вселената. На Изток символизира също така и неувяхващата женска красота.
Ин-Ян
СИМВОЛ ИН-ЯН Символът Ин и Ян - кръг, разделен наполовина, като половината е черна, а другата бяла, и във всяка има точка от контрастния цвят, е символ на баланса на енергиите. Този талисман зарежда собственика си с енергията и възможността да се справи с трудни ситуации.
Кръг
КРЪГ Талисман или амулет във формата на кръг представлява вечността. Това е символ на женствеността и закриля нежните създания.
Кукиш
КУКИШ Кукиш представлява свит юмрук, при който палецът е поставен между показалеца и средния пръст, и много напомня на неприличен жест. Вярва се, че амулетът кукиш (figa) съхранява късмета, който все още не е използван. Ако талисманът се счупи или изгуби, то тогава късметът на неговия притежател ще бъде отрязан и похабен.
Кадуцей
КАДУЦЕЙ, Кадуцей е символ, използван в Гърция и се смята, че държи на разстояние болестите. Хората вярват, че той носи мир във всякакви ситуации, затова те го считат за символ на късмета.
Котка
КОТКА Символ е на магическите сили на природата.Символ на вечността, заради навика си да се свива на кълбо. Емблема на независимост. Котката се използва и като символ на успеха.
Куче
КУЧЕ Символ на храброст, мъжество, безкористност, справедливост и вярна дружба. Ефективен символ за защита на дома ви и вашето благосъстояние. Кучетата също така ще олицетворяват защитата на семейството и стабилността на семейните отношения. Такъв силен талисман ще защити всеки човек, предпазвайки го от недоброжелатели, дарявайки го с благосъстояние, а дома му - с процъфтяване
Кон
КОН Символ на свобода и неукротима воля. Той съчетава в себе си качествата на няколко животни - храбростта на лъва, зрението на орела, силата на вола, бързината на елена и ловкостта на лисицата. Символ е на безстрашие, военна доблест и слава. Символизира скорост и издръжливост, а така също радостта от живота, оптимизъм и добра слава. Конят носи със себе си вятъра на промяната и благоприятни промени в живота.
Кентавър
КЕНТАВЪР Като талисман,конят с човешка глава е подходящ за неукрепналите още момчета,за да могат да възмажеят и да станат силни и издръжливи
Калинка
КАЛИНКА Символ на успех,вътрешна хармония и късмет
Костенурка
КОСТЕНУРКА .Костенурката е символ на дълголетие, успех, здраве, търпение, постоянство и мъдрост. Символ на космическия ред. Стабилна защита от раздори и огън. Смята се за добър семеен подарък, а за възрастни хора - талисман, поддържащ тяхното здраве. Костенурката обаче е и традиционен талисман на кариерата – символ на небесната подкрепа и защита. Костенурката ще ви донесе пари и подкрепата на подходящи хора. Колкото повече костенурки имате у дома си, толкова повече ще е благоденствието и късметът в него. Защитава ни от нещастия и помага да се приспособим към резките промени в живота.
Катеричка
КАТЕРИЧКА Помага да подредим личния си живот.Да заздравим семейството си. Да намерим правилното решение. Да вземем успешно изпит.
Лъв
ЛЪВ Лъвът олицетворява с целия си вид сила и власт.Лъвът е царят на животните и преди всичко символизира царствено достойнство, сила, върховна власт. Като посланици на боговете, лъвовете се борят с демоните, обитаващи човешката душа - лъжата, завистта и алчността. Лъвът олицетворява непобедимост, но заедно с това той е хитър и лукав. Символ е на Слънцето и огъня. Алхимичен знак на златото-символизира стремителен финансов успех и разкошен, безгрижен живот, надеждна дружба и могъщ ум. Ръмжащ, озъбен лъв е символ на сила, мъжество и великодушие. Ако една от лапите му е вдигната, то това е символ на храброст и преданост.
Лебед
ЛЕБЕД Символ на прелест и обаяние заради грациозната си външност.Женски талисман-придава на притежателката си особено очарование.Помага да открием своята половинка ,да подобрим отношенията си с всички близки и приятели/носи се на синджир/. Олицетворение на чистотата и безупречността-помага за достигане на съвършенство във всичко,както и за постигане на вътрешна хармония.
Маймуна
МАЙМУНА Същество с богато въображение и изобретателен ум, затова може да служи като прекрасен талисман за политик или бизнесмен. Колкото повече маймунки имате в колекцията си, толкова повече късмет ви очаква.
Мравка
МРАВКА Повишава работоспособността и прави човека по спестовен,а и нахъсва притежателя си да се бори със всички сили.
Орел
ОРЕЛ Почитали птицата като наместник на Бог.Символ на величие и царственост.Талисманът придава увереност и помага на собствениика си да бъде по благороден и да разпознава неприятелите си. . Орел – най-добрият талисман от сектора на славата, подходящ и действащ на амбициозни хора, които поставят пред себе си големи задачи и искат да постигнат много в живота си. Орелът е символ на остро зрение и зрение духовно. Хералдически символ на властта, господството и великодушието. Добър подарък за военни, свещенослужители, чиновници, преподаватели и учени.
Окото на Назар
ОКОТО НА НАЗАР Назар е предмет под формата на око, който всички сме срещали най-често като синьо мънисто за бижута. Вярва се, че Окото на Назар отблъсква всяка лоша енергия, която е отправена към вас, затова се смята, че е символ, който ще ви донесе късмет.
Пентаграм
ПЕНТАГРАМ Пентаграмът се използва, за да ви предпази от отрицателна енергия
Прасенце
СВИНЯ Талисман, носещ здраве, сила и плодородие. Символ на богатство и печалба
Червен Прилеп
Червен прилеп, В Китай се вярва, че червеният прилеп предотвратява злото и е символ както на късмета, така и на дългия живот. Амулети с червен прилеп често се носят като талисман, който ще донесе щастие.
Подкова
ПОДКОВА Подковата е добре познат и разпростанен символ на късмета. Вярва се, че ако оставите подковата с краищата (рогата) нагоре, ще запазите и увеличите късмета си. Но в случай, че я поставите обратно, с краищата надолу, вашият късмет ще се разпилее или направо ще се изсипе през подковата. Може да я поставите на входната врата или някъде в дома си.
Пате / Патица
ПАТЕ / ПАТИЦА Означава съпружеско щастие, вярност, красота и блаженство. Патица и паток са символ на съюза на влюбените, на взаимно внимание и вярност.
Петел
ПЕТЕЛ Предвестник на утрото, на новото, олицетворява храброст и прорицание. Петелът е талисман, който отдалечава от нас злото и лошите помисли, усмирява горделивостта. Символизира стихията на огъня и предпазва дома от нечисти сили. Червеният петел пази дома от пожар, а белия - от привидения. Петелът символизира пет добродетели: достойнство по време на война, благородство в мирно време, храброст, надеждност и великодушие. Символ на богатия, сръчен стопанин и любвеобилен мъж.
Пегас
ПЕГАС Той е покровител на поетите.А днес е и талисман на влюбените-помага да се съхрани верността и поддържа пламъка на любовта.
Паяк
ПАЯК Носи щастие.Като талисман помага на човека да открие своите таланти и да разбере себе си.Притежателят му се научава да управлява емоциите си и да успява винаги да взима правилното решение.
Пчела
ПЧЕЛА Символ на трудолюбието и напоритостта-именно тези качества подсилва човек в себе си
Пеперуда
ПЕПЕРУДА Вярва се ,че помага в любовните отношения.Ще ви отвлича от сериозните неща и ще ви кара да мислите само за развлечения.
Паун
ПАУН Олицетворение на богатство и щастие.Помага да се преодоляват всякакви трудности.Предпазва от предателство и банкрут.Който носи талисмана придобива умението с лекота да "влиза под кожата"на другите-сякаш се докосва до тайните на човешкото съзнание.
Птици
ПТИЦИ Тези крилати създания притежават мощна енергия, която помага на човек да се издигне над най-лошите житейски обстоятелства. Фигури и изображения на птици носят в себе си енергията на процъфтяване, слава и успех.
Риба
РИБА Рибите са талисман на бездетни семейства- хората вярвали,че лекотата с която водните създания се сдобиват с поколение,ще се предаде и на детеродните способности на хората.А в китайските вярвания -рибата е талисман за късмет и благополучие. Риби – фигурки и изображения на риби са най-популярният талисман във Фън Шуй - те символизират успех във финансовата сфера. Рибата е символ на философията и мълчанието, но и символ на изпълнението на желанията, носещ изобилие и късмет, символ на справедливостта и получаването по заслуги.
Ръката на Фатима
ХАМСА / „РЪКАТА НА ФАТИМА“ Вярва се, че Хамса или както още се нарича този символ Ръката на Фатима, идва от Близкия изток и Северна Африка. Насърчава добрия късмет и обезкуражава лошия. Ръката на Фатима“ се носи, за да се предотврати урочасване и да се отблъсне негативната енергия. Ръката на Хамса се носи като защита от лоши очи.
Слънце
СЛЪНЦЕ Талисман с формата на Слънцето носи благоденствие и здраве. Слънцето е символ на мъжкото начало, ако го носи жена, я дарява със сила и смелост.
Скарабей
СКАРАБЕЙ Почитан като свещено насекомо и до днес си остава символ на богатство и просперитет.Като талисман е подходящ за хора които се занимават с търговия.
Слон
СЛОН Символ на мъдрост,величие,неуязвимост,разумна сила и добродушие.Като талисман,се смята,че помага на човека да завоюва по-лесно доверието на другите, да добие авторитет и да се радва на чудесна памет. Слонът помага в учението и научните търсения. Чудесната му сила е в хобота и изпъкналото коремче на божеството-символизират мъдрост и дълголетие. Покровител на плодородието и дъжда. Белият слон олицетворява добродетелност и целомъдрие. Фигурки и изображения на слон носят късмет и укрепват духа..Слонът осигурява защитата на своя стопанин.
Феникс
ФЕНИКС Прекрасната златна птица е символ на безсмъртие и възраждане.Помага да се преживеят тежки периоди и човек да излезе от тях като прероден.Помага на носещият го да придобие независимост и самоувереност.
Химера
ХИМЕРА Странното огнедишащо същество е непобедимо.Талисманът с нейното изображение се подарява на хора които се сблъскват с огъня.
Шаран
ШАРАН Сред рибите е символ на издръжливост и упоритост
Щъркел
ЩЪРКЕЛ / ЖЕРАВ Носи нов живот.Символ на здраве и дълголетие.В дома се поставят фигурки като пазители на семейното щастие и за защита от всякакви злини. Популярен символ на раждането на новия живот, ново дело, залог за успех в ново начинание. Емблема на особена страстна любов и на любовта към децата. Символ е на родината, любовта към родната земя и родния дом
зодия Близнаци - Ключ
Представителите на зодия Близнак, трябва да притежават ключ. Близнаци, носете амулета си ключ в чантата си или в десния джоб. Той ще ви помага да извоювате победи. Когато почувствате неразположение, вземете в ръце ключа и го разтрийте, докато не почувствате топлина.
зодия Рак-Полумесец
Луната носи вдъхновение и семейно благополучие. Тя изостря чувствителността и предразполага към нежност Раците. Носете сребърен медальон във вид на полумесец.
зодия Лъв- Звезда
Звездата е олицетворение на реда и успеха. Тя направлява съдбата на Лъвовете . Преди да направят важна крачка, представителите на тази зодия трябва да поискат съвет от амулета си, който може да е във вид на кристално мънисто, някакъв прозрачен камък.
зодия Дева- Сова
Совата символизира мъдростта и постоянството на зодия Дева. Имайте за талисманче фигурка във формата на сова, може някакво глинено изображение
зодия Везни- Сърце
Везните имат нужда от амулет сърце . Той символизира жизнените сили, стремежа към успех, разкриване на всевъзможни тайни. Носете го със себе си във форма на медальон, брошка. Материалът, от който е направен амулета не е от значение.
зодия Скорпион- Жаба
Скорпиони, носете жаба . Тя символизира промяната, плодородието и разума . Носете със себе си фигурка, направена от зелено стъкло или малахит.
зодия Стрелец- Бръмбар
Бръмбарът помага на зодия Стрелец. Той е емблема на верността и дълголетието . Такъв амулет ще донесе на Стрелците увереност в собствените сили.
зодия Козирог- Костенурка
Козирогът т рябва да има костенурка. Направете фигурка на животното от какъвто и да е материал, носете го със себе си особено когато усетите, че силите ви напускат.
зодия Водолей- Ангел
Покровителят на Водолея е ангелът . Носете амулет в тази форма. Подходящо е фигурката да е от порцелан или стъкло.
зодия Риби- Раковина
За Рибите е нужна раковина. Тя дарява покой и радост. Подчертава очарованието на тази зодия, предпазва от клевети.
зодия Телец- Слон
Древните хора са смятали, че слонът защитава от лошите погледи и недоброжелатели и предпазва от злото. Животното стабилизира положението на притежателя си Телец в обществото, помага за натрупване на богатство, помага за разумните решения в бизнеса
Любовни Талисмани
ЛЮБОВНИ ТАЛИСМАНИ Това са преди всичко двойка предмети. Те великолепно активизират романтичния късмет. Това могат да бъдат двойка статуетки, двойка свещници, двойка делфинчета или котенца. Двойка птици - патенца или жерави олицетворяват неувяхващата, безсмъртната любов и вярност на щастливата двойка, която е невъзможно да бъде разделена.
Слънце, Луна, Звезди
Слънце, луна и звезди Слънцето е източник на светлина и живот-олицетворява мъжкото начало. Луната-олицетворява женското начало. В редица култури ги разглеждат като съпружески съюз. Затова едновременното изображение на слънце и луна служи за добър семеен талисман
Манеки- Неко
Манеки Неко Манеки Неко е котка талисман с вдигната лапичка или както някои я наричат Приканващо коте. В японската традиция тя се свърза със щастие и богатство. Вдигнатата дясна лапичка на котето носи добър късмет и богатство, а лявата се смята, че привлича клиенти.
Луна
Луната Символизира магията, зарежда човек с мъдрост и интуиция. Луната символизира женското начало, затова се препоръчва да се носи от жени.
Доставка

*Важно - За ваше удобство - Може да попълвате ИМЕТО на куриерският офис в графа '' Улица'' или ''Забележка''

* ДОСТАВКА до офис на ''ECONT'' - 6.00 лв. / Безплатна доставка до офис на ''ECONT''- над 35.00 лв

* ДОСТАВКА до офис на ''SPEEDY'' - 4.00 лв. / Безплатна доставка до офис на ''SPEEDY'' - над 25.00 лв.

 *При покупка с Безплатна Доставка - В случай, че желаете Доставката да бъде извършена до посочен от ваш Адрес, заплащате Допълнително Разликата според тарифния план на куриерската фирма.  

 *ПРИ ПОКУПКАТА НА ПРОДУКТИ НА СТОЙНОСТ НАД 120 ЛВ-БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА И ОТСТЪПКА ОТ СТОЙНОСТТА НА ПОРЪЧКАТА 10%

 

 

Поръчка

* Бърза поръчка *

След въвеждане на вашият телефонен номер, наш служител се свързва с вас:

- за потвърждаване на поръчката

- за уточняване на желания от вас артикул / ако той се предлага в няколко варианта /

- за нужната информация относно доставката на вашата поръчка - име и адрес

* Поръчка чрез Регистрация *

Наш служител се свързва с вас за потвърждаване на поръчката и данните за доставка.

*Поръчките се осъществяват само когато са потвърдени !!!