МАЛАХИТ

МАЛАХИТ

МАЛАХИТ

Малахит е един прекрасен, естествен минерал. Той ни дава възможност да се докоснем до нашето вътрешно ядро, където обикновено ни е страх да навлезем. Позволява ни да се докоснем до детето дълбоко в нас и то да се прероди в светлина. Това успокоява душата и освобождава стреса и помага за създаването на ново начало.
Малахита повишава концентрацията и помага да намерим балансиран път между желанията на егото и нашата по-висока воля. Той ни вдъхновява с идеи, които в крайна сметка ще ни помогнат да постигнем целите си.
Малахита насърчава растежа и изгражда силата в много отношения. Това е чудесен камък за бременни жени и е успешно средство срещу сърдечни болки и сърдечна астма. Мелахит разполага с чудесни лечебни свойства . Този камък поема негативната енергия от полето на аурата. Той пречиства и балансира аурата на ползвателя си и го предпазва от ефектите на отрицателните енергии.С помощта на този камък можете да противодействате на саморазрушителните романтични тенденции и да насърчите истинската и чиста любов. Мелахита повишава емоционалната стабилност и баланса на тялото като цяло. Намалява вредните проявления при облъчване с радиация, астма, артрит и тумори.
Малахит се носи, за да ни предупреди за евентуална опасност. Легендата разказва, че този камък се разчупва на парчета, за да предупреди ползвателя си за евентуална опасност.
Мъниста или висулки от малахит се носят, за да предпазват от негативност и физически опасности. Ако държите малахит близо до сърцето си това увеличава способността да обичаш и така привличаш любовта към теб.
Трябва да се внимава с този камък, защото той усилва енергията която носите, а тя може да бъде и отрицателна.


КАРНЕОЛ
19 февруари 2017
ОНИКС
19 февруари 2017
АМЕТИСТ
19 февруари 2017
ХЕМАТИТ
19 февруари 2017
ОБСИДИАН
19 февруари 2017
ХАУЛИТ
19 февруари 2017
ТЮРКОАЗ
19 февруари 2017
СОДАЛИТ
19 февруари 2017
ОБСИДИАН
19 февруари 2017