АМУЛЕТИ И ТАЛИСМАНИ СПОРЕД ВАШАТА ЗОДИЯ

АМУЛЕТИ И ТАЛИСМАНИ СПОРЕД ВАШАТА ЗОДИЯ

                                                       

                                                                    АМУЛЕТИ И ТАЛИСМАНИ

 

 ОВЕНА  да носи злато

Златото е олицетворение на съвършенството и познанието. Великолепно подхожда на Овена – първия от огнените знаци. В Древен Египет златото е било символ на дълголетие , а за ацтеките е означавало завръщането на пролетта. В труден момент златния талисман се държи в ръка – може да е пръстен, бижу, монета или слитък.

 

ТЕЛЦИТЕ    да носят слон, ще ги защитава от злото

Древните хора са смятали, че слонът защитава от лошите погледи и недоброжелатели и предпазва от злото. Животното стабилизира положението на притежателя си Телец в обществото, помага за натрупване на богатство, помага за разумните решения в бизнеса.

 

БЛИЗНАЦИ, носете амулета ключ

Представителите на зодия Близнак, трябва да притежават ключ. Близнаци, носете амулета си ключ в чантата си или в десния джоб. Той ще ви помага да извоювате победи. Когато почувствате неразположение, вземете в ръце ключа и го разтрийте, докато не почувствате топлина.

 

РАЦИТЕ  да носят сребърен медальон в форма на полумесец

Луната носи вдъхновение и семейно благополучие. Тя изостря чувствителността и предразполага към нежност Раците. Носете сребърен медальон във вид на полумесец.

 

Звездата направлява съдбата на ЛЪВОВЕТЕ

Звездата е олицетворение на реда и успеха. Тя направлява съдбата на Лъвовете . Преди да направят важна крачка, представителите на тази зодия трябва да поискат съвет от амулета си, който може да е във вид на кристално мънисто, някакъв прозрачен камък.

 

Совата символизира мъдростта на зодия ДЕВА

Совата символизира мъдростта и постоянството на зодия Дева. Имайте за талисманче фигурка във формата на сова, може някакво глинено изображение.

ВЕЗНИТЕ  да носят амулет сърце

Везните имат нужда от амулет сърце . Той символизира жизнените сили, стремежа към успех, разкриване на всевъзможни тайни. Носете го със себе си във форма на медальон, брошка. Материалът, от който е направен амулета не е от значение.

 

СКОРПИОНИ, носете жаба

Скорпиони, носете жаба . Тя символизира промяната, плодородието и разума . Носете със себе си фигурка, направена от зелено стъкло или малахит.

 

Амулетът бръмбар ще донесе на СТРЕЛЦИТЕ  увереност

Бръмбарът помага на зодия Стрелец. Той е емблема на верността и дълголетието . Такъв амулет ще донесе на Стрелците увереност в собствените сили.

 

КОЗИРОГЪТ  да носи със себе си костенурка

Козирогът т рябва да има костенурка. Направете фигурка на животното от какъвто и да е материал, носете го със себе си особено когато усетите, че силите ви напускат.

 

Покровителят на ВОДОЛЕЯ  е ангелът

Покровителят на Водолея е ангелът . Носете амулет в тази форма. Подходящо е фигурката да е от порцелан или стъкло.

 

За РИБИТЕ - раковина

За Рибите е нужна раковина. Тя дарява покой и радост. Подчертава очарованието на тази зодия, предпазва от клевети.


КАРНЕОЛ
19 февруари 2017
ОНИКС
19 февруари 2017
АМЕТИСТ
19 февруари 2017
ХЕМАТИТ
19 февруари 2017
ОБСИДИАН
19 февруари 2017
ХАУЛИТ
19 февруари 2017
ТЮРКОАЗ
19 февруари 2017
МАЛАХИТ
19 февруари 2017
СОДАЛИТ
19 февруари 2017
ОБСИДИАН
19 февруари 2017